У Києві чистили озеро Гнилуша і вкрали понад 300 тис. грн

Підряднику оголосили підозру одразу за двома статтями

У Києві було оголошено про підозру у зловживанні бюджетними коштами та фальсифікації документів підряднику, який взявся за капітальний ремонт та очищення озера Гнилуша у Деснянському районі. Тепер підприємцю може загрожувати до 12 років ув'язнення.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Комунальне підприємство "Плесо" уклало договір з підрядною організацією на проведення капітального ремонту та розчищення озера Гнилуша. У звітних документах директор підприємства штучно завищив вартість і обсяг виконаних робіт і присвоїв понад 330 тисяч гривень.

Директор підрядної організації вніс неправдиві відомості до акту виконаних робіт, зазначивши, зокрема, про використання спеціальної техніки та виконання днопоглиблювальних робіт із її залученням, які фактично не виконані, — йдеться у повідомленні прокуратури.

Підряднику оголосили підозру одразу за двома статтями Кримінального кодексу. А саме: за фактом внесення службовою особою до офіційного документа свідомо неправдивих відомостей, що спричинило тяжкі наслідки та заволодіння бюджетними коштами у великих розмірах  Тепер підприємцю загрожує до 12 років ув'язнення.

picture

Нагадаємо, комунальне підприємство "Плесо" оголосило про початок процедури відкритих торгів на розчистку озера Синє в Подільському районі.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися