У Києві нетверезий чоловік поранив ножем пасажира підземки

У Києві нетверезий чоловік чіплявся до пасажирів метро і напав з ножем на одного з них.

У четвер, 23 травня, у київському метро нетверезий чоловік спричинив бійку з одним з пасажирів і завдав йому удар ножем. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на поліцію Києва.

Вечірній інцидент трапився на платформі метро "Вокзальна", в одному з вагонів потягу. П'яний порушник образливо поводився до інших пасажирів, вживаючи нецензурну мову. Коли один із подорожніх намагався втрутитися, щоб зупинити його, агресор почав сутичку.

Під час суперечки підозрюваний витяг складний ніж і завдав 24-річному юнакові глибоку поранення живота. Інші пасажири надали допомогу потерпілому, допомагаючи йому вийти на станції та викликавши поліцію та "швидку".

На станції метро "Шулявська" правоохоронці оперативно затримали 29-річного чоловіка з Херсону, який не міг пояснити причини своїх незаконних дій.

Співробітники слідчого управління поліції в метрополітені повідомили йому про підозру за статтею 296 частина 4 Кримінального кодексу України, за що може бути засуджений до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, також ми писали, що столична поліція розшукала зниклого 14-річного хлопця.

Читайте также