У Києві невідомий розстріляв чоловіка в автомобілі: подробиці (ОНОВЛЕНО)

В автомобілі перебували дві людини

Столичні правоохоронці встановлюють особу чоловіка, який вдень, 18 червня, вчинив стрілянину. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва.

“До столичної поліції на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці В. Ярмоли чути постріли. На адресу негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного і районного управлінь поліції”, - повідомили у столичній поліції. 

За попередньою інформацією правоохоронців, невідомий підійшов до припаркованого на вулиці автомобіля та вистрілив у чоловіка. Після скоєного невідомий втік з місця події. В автомобілі знаходилися чоловік та дружина - жінка поранень не отримала. 

“На місці події працюють всі служби, вирішується питання надання правової кваліфікації, вживаються заходи із встановлення та затримання нападника”, - повідомили в поліції.

На фото видно, що постріли були здійснені через бокове скло з боку водія. 


За даними ЗМІ, ймовірно, намагались вбити казахського опозиціонера Айдоса Садикова. Він відомий своєю критикою казахської влади на своєму YouTube-каналі, а також підтримкою протестів у Казахстані у 2022 році, коли для їх придушення вводили війська ОДКБ. 

Офіційної інформації щодо особи постраждалого немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці мешканці Чернігівської області вчинили підпал військових автомобілів. Правоохоронці викрили зловмисників та з'ясували, що до вчинення протиправних дій причетні  48-річна мешканка Чернігівської області та її 14-річний син. Вони приїхали до Києва за вказівкою російських спецслужб. Можливість отримати “додатковий прибуток” вони знайшли через Telegram-канал. 

Правопорушники вдень відстежували “потрібні” їм автомобілі, а вночі за допомогою запалювальної суміші вчинили два підпали. Жінку та її сина затримали. Яке покарання загрожує за вчинене правопорушення, читайте за посиланням.


Читайте также