На Київщині чоловік зґвалтував неповнолітню: яке покарання йому загрожує

Погрожуючи та застосовуючи фізичну силу чоловік зґвалтував неповнолітню

У Київській області чоловіку зґвалтував неповнолітню дівчину. За фактом вчинення протиправних дій чоловікові повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 152 КК України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури.

Слідство встановило, що 21-річний чоловік познайомився з 15-річною дівчиною та під приводом провести додому, заманив її до себе. Скориставшись безпорадним станом потерпілої, він зґвалтував її.

У поліції Київської області зазначили, що підозрюваний - мешканець Сумської області, який тимчасово проживає на Київщині. Постраждала - мешканка Вишневого. Про подію до поліції повідомила матір неповнолітньої. 

Правоохоронці встановили, що підозрюваний познайомився з дівчиною у парку. Ввівши її в оману, привів в орендоване житло. Після чого, погрожуючи та застосовуючи фізичну силу, вчинив щодо неповнолітньої дії сексуального характеру. 

Правоохоронці провели обшук за місцем проживання фігуранта та вилучили речові докази.

У прокуратурі повідомили, що підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою строком на 2 місяці.

За вчинені дії чоловікові загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що суд виніс вирок у справі про незаконне позбавлення волі, вчинення розбійного нападу та зґвалтування. Двоє мешканців Київщини, протягом восьми годин утримували жінку, били її та ґвалтували. Жінці вдалося втекти після того, як нападники заснули. Як покарали чоловіків, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися