Вбивство у Києві: зловмисники викрали майже сім мільйонів гривень (ФОТО, ВІДЕО)

Зловмисникам загрожує довічне ув'язнення

Поліцейські Києва викрили винних у вбивстві іноземця. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва.

У поліції розповіли, що зловмисниками виступили чотири особи, віком від 24 до 29 років. “Вони ретельно підготували план викрадення потерпілого. Заволодівши грошима останнього, а це майже сім мільйонів гривень, спільники вбили чоловіка та закопали тіло у лісі. Дії фігурантів кваліфіковані як викрадення та вбивство людини з корисливих мотивів”, - йдеться у повідомленні поліції. 

Про викрадення чоловіка повідомили у поліцію його родичі близько опівночі. А мешканці будинку у Солом’янському районі почули крики та побачили, як декілька невідомих б’ють та силоміць садять до автомобіля чоловіка.

У результаті проведення спецоперації правоохоронці затримали усіх фігурантів.

Правоохоронці з'ясували, що фігуранти готувалися до злочину заздалегідь - вони дізналися, що чоловік має біткоїни, вартість яких становить декілька мільйонів гривень, та вирішили викрасти крипту. 

“Фігуранти відстежили його адресу проживання та близько опівночі, коли він повернувся додому, побили, силоміць затягнули до автомобіля й вивезли в закинуту будівлю на території Київської області. Там вони силою змусили потерпілого перерахувати біткоїни на їхній криптогаманець, після чого задушили чоловіка. Щоб приховати сліди злочину змінили номерні знаки та зовнішній вигляд автомобіля, а тіло вивезли у ліс, де закопали, а криптовалюту перевели у готівку”, - йдеться у повідомленні поліції.

Під час проведення слідчих дій правоохоронці вилучили у зловмисників гроші, автомобіль та інші речові докази.

квартирну аферу вчинену декілька років тому. 

Читайте также