На Київщині чоловік вдарив сусідку сокирою за сміття (ФОТО)

Жінка отримала значні травми, її довелося оперувати

У Київській області правоохоронці затримали чоловіка, який вдарив сусідку кухонною сокирою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Київської області. 

У поліції зазначили, що інцидент трапився 30 серпня у Білій Церкві. 37-річний місцевий мешканець вдарив свою сусідку, яка знаходилася у дворі багатоповерхового будинку. 

До поліції з повідомленням про напад звернулися жителі міста. Вони розповіли, що  наглядно знайомий вдарив 31-річну жінку по голові. Очевидці нападу затримали зловмисника та не дали йому втекти.

“Правоохоронці з’ясували, що місцевий житель напав на жінку із сокирою зі звинуваченнями, що йому хтось із компанії відпочиваючих лишив під дверима сміття. Також зловмисник взяв із собою ножа, якого, на щастя, застосувати не встиг. Під час документування поліцейські вилучили з місця події речові докази”, - йдеться у повідомленні поліції.

У жінки внаслідок нападу лікарі діагностували відкриту черепно-мозковою травмою та переломом кістки голови. Потерпілу ушпиталили, а після оперативного втручання її стан стабілізувався.

Зловмиснику повідомили про підозру за фактом спричинення тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді до восьми років позбавлення волі. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичні правоохоронці затримали зловмисника, який викрав велосипед 11-річного хлопчика. Крадіжка була скоєна поки власник велосипеда ховався в метро під час повітряної тривоги. Дізнатися подробиці крадіжки можна за посиланням.


Читайте также