Активність зменшилася, але небезпека не зникла: у КМВА розповіли про диверсантів у столиці

Небезпека через ДРГ досі залишається

Активність ворожих диверсійних груп у Києві стала меншою, однак небезпека нікуди не зникла. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в "УНН" з посиланням на прес-службу Київської міської військової адміністрації.

"Після закінчення бойових дій біля столиці активність диверсантів зменшилась. Це повʼязано із тим, що їх певна частина була знищена, а інша перейшла на нелегальне положення. Але небезпека повʼязана із їхньою діяльністю – не зникла", - повідомили в КМВА.

У Київській міській військовій адміністрації звернулися до киян із закликом у разі виявлення підозрілих осіб звертатися до служби 102.

Як повідомляли раніше "Коментарі", сміттєпереробний завод планують побудувати у Борисполі. У Броварському районі Київської області гостро стоїть питання утилізації твердих побутових відходів. Щоб вирішити питання утилізації сміття влада Борисполя запропонувала на своїй території земельну ділянку площею 17 гектарів із можливим додатковим використанням ще 20 гектарів неподалік Об’їзної дороги. На цій ділянці планують розмістити підприємство по переробці побутових відходів та сміття.

Також "Коментарі" писали, що в Києві відкрили притулок для представників ЛГБТ. Відомо, що у новому приміщенні ЛГБТ-притулку зробили ремонт, зібрали побутову техніку та речі для облаштування умов. На сьогоднішній день організація заселяє всіх, кому потрібне житло в столиці.

Читайте на порталі "Коментарі": Монастирський не виключив повторного наступу Росії на Київ. За його словами, на сьогодні українське військове командування та інші силові органи готуються до посиленої оборони області. Він зазначив, що сьогодні загрози повторного наступу на Київ немає, проте ніхто не знає, які сценарії будуть завтра. Саме тому продовжується серйозна підготовка ліній оборони та військ, які залишаються у столичному регіоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися