Кабмін ухвалив рішення про звільнення двох голів РДА на Київщині: подробиці

Також Кабмін ухвалив рішення про призначення голови Державного агентства водних ресурсів України

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення звільнити голів Бучанської та Фастівської районних державних адміністрацій у Київській області. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у своєму Телеграмі, згідно з  результатами засідання уряду 10 червня.

"Погоджено звільнення: Ляшенка Миколи Миколайовича з посади голови Бучанської районної державної адміністрації Київської області; Кабатова Євгена Олександровича - з посади голови Фастівської районної державної адміністрації Київської області", - повідомив Мельничук у соцмережі.

Також чиновник зазначив, що рішенням Кабміну було призначено Олексія Кузьменкова головою Державного агентства водних ресурсів України. Також ухвалили рішення щодо призначення його заступників - Наталії Латиш й Ігоря Гопчака.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві власник залишив без нагляду одинадцять собак у своєму авто. Внаслідок теплового удару декілька тварин загинуло. Інших собак вдалось врятувати. Зараз врятовані тварини перебувають у ветеринарній лікарні. Надзвичайна подія сталася в Голосіївському районі Києва на вулиці Васильківській. Тут у зачиненому автомобілі "Рено-Трафік" декілька годин перебували без нагляду власника собаки.

Також "Коментарі" писали, що Збройні сили України отримали перемогу в битві за Київ. Рівень захисту столиці України на сьогоднішній день не знижується. Як зазначив речник Міністерства оборони, у найближчій перспективі не розглядається можливість повторного наступу військ РФ на Київ.

Читайте на порталі "Коментарі": політтехнологу Медведчука оголосили підозру у держзраді у Києві. У правоохоронних органах прізвище політтехнолога не називають, але за словами радника керівника Офісу президента України Сергія Лещенка, СБУ висунула підозру в держзраді політтехнологу Віктора Медведчука Михайлу Погребинському.

Джерело: https://t.me/tmelnychuk/539


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Володимир

11 червня 2022, 12:09

Кабатов з першого дня війни усунувся від керівництва району та вимагав від керівників фастівщини здати Фастів рашистам. По зраднику України належить прийняти відповідне кримінальне рішення, а не 100 днів вирішувати питання про його звільнення. А може ждати призначення зрадника кабатова на більш відповідальну посаду???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися