У Київській ОВА на засіданні розглянули важливі питання: подробиці

У КОВА обговорили питання надання та відновлення житла, зруйнованого окупантами

У Київській обласній військовій адміністрації обговорили питання надання та відновлення житла, зруйнованого внаслідок бойових дій на території області. Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація, передають "Коментарі".

Обговорення відбулося на засіданні комісії з питань надання та відновлення житла, зруйнованого внаслідок бойових дій на території Київської області.

Учасники засідання розглянули питання формування другої черги переліку сімей та житла, яке планується придбати за соціальною програмою "Нова оселя" на 2022-2023 роки.

Йдеться про надання компенсації на придбання житла для сімей з Бородянської, Бучанської, Гостомельської, Дмитрівської, Іванківської, Ірпінської, Макарівської та Фастівської громад. 

З 26 сімей з дітьми, які отримають квартири в другій черзі, чотири є багатодітними.

Комісія вирішила продовжити роботу з місцевими органами влади щодо можливості додаткового фінансування для придбання квартир саме в тих населених пунктах, де проживали сім'ї.

Нагадуємо, що в Солом'янському районі Києва вулицю Олександра Пироговського перейменували на честь Григорія Кочура. Нова назва була запропонована на честь Григорія Кочура (1908-1994), видатного українського перекладача та літературознавця, одного з інтелектуальних лідерів "шістдесятництва", учня Миколи Зерова та політв'язня сталінських концтаборів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися