У Київській області побудують сучасну багатопрофільну лікарню

На побудову Бучанської багатопрофільної лікарні уряд виділяє 240 мільйонів гривень

На засіданні Бучанської міської ради було прийнято низку важливих рішень. Про це повідомив міський голова Бучі Анатолій Федорук, передають "Коментарі".

Стало відомо, що нову Бучанську багатопрофільну лікарню побудують на території Ворзельського старостату. На це уряд виділяє 240 мільйонів гривень. За словами мера Бучі, це рішення необхідно не лише для Бучанської громади, а й для всієї області. Планується побудова багатопрофільної лікарні, яка надаватиме пацієнтам спеціалізовану вторинну медичну допомогу на сучасному рівні.

Також було прийнято рішення про передачу об’єктів для відновлення Державному агентству відновлення та розвитку громад інфраструктури. Йдеться про відновлення будинку по вулиці Яблунській, 17 та капітальний ремонт будинку по вулиці Гмирі, 11/6.

Крім того, учасники засідання одноголосно ухвалили рішення внести подання Президенту України про присвоєння звання Героя України захиснику Бучі Володимиру Ковальському.

Також було затверджено програму шефської допомоги військовим частинам Збройних сил України та Національної гвардії України на період 2023-2024 років. Ця підтримка поширюється на бригади, які базуватимуться на території Бучанської громади.

Нагадуємо, що в Ірпені знесли недобудовану будівлю басейну на території Ірпінського ліцею №3. Цей басейн почали будувати 20 років тому, але так і не завершили будівництво. Наразі земельну ділянку приєднали до загальної площі ліцею, стару будівлю знесли та отримали чималу площу "для будівництва чогось нового та крутого", за словами директора навчального закладу. Що саме планують тут побудувати, поки що не відомо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

3 червня 2023, 13:25

Строительство новой больницы это очень хорошо. Но надо обратить внимание на действующие поликлиники и больницы. Разговор в регистратуре поликлиники. Женщина: Мне надо к хирургу. Регистратура: Только через терапевта. Женщина: Но к терапевту нет записи. Что мне делать? Регистратура: Идите в частную клинику. В поликлинике есть оборудование - никто не хочет работать. Семейные врачи - никакие не семейные. Это для того, чтобы нельзя было попасть к специалисту. Взрослые поликлиники смешали с детскими. Больницы похожи на бомжатники - нет оборудования, лекарств, специалистов

дом

3 червня 2023, 13:10

240 млн пропустять через компанії цього Фседорук,і буде сімейці ще трохи щастя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися