Голова Деснянської РДА запропонував Кличку звільнитися разом (ВІДЕО)

Дмитро Ратніков розкритикував Віталія Кличка за бездіяльність та закордонні відрядження

Голова Деснянської районної державної адміністрації Дмитро Ратніков запропонував меру Києва Віталію Кличку разом написати заяви на відсторонення від обов'язків. Звернення до міського голови посадовець опублікував у Telegram, повідомляють "Коментарі".

Як повідомлялося раніше, внаслідок російського ракетного удару по столиці в ніч на 1 червня 2023 року загинуло троє людей, у тому числі дитина 2013 року народження. Громадяни намагалися потрапити в укриття поліклініки в Деснянському районі столиці, але двері були зачинені.

Стало відомо, що Віталій Кличко ініціював відсторонення Дмитра Ратнікова від виконання обов'язків на період розслідування обставин трагедії. У відповідь на це голова Деснянської РДА звернувся до мера з пропозицією одночасно написати відповідні заяви.

"Пропоную написати такі заяви разом. Ви і я. Одночасно. Спільно працюємо для киян – спільно відповідаємо перед киянами. Це буде справедливий, чоловічий вчинок. Бо, за Вашими словами, голови районних адміністрацій відповідають абсолютно за все, що відбувається у місті. За відкриття й закриття укриттів, за благоустрій, і за пункти незламності, і абсолютно за все. Постає логічне запитання, а за що тоді відповідає мер?" - написав Дмитро Ратніков.

Також голова Деснянської РДА розкритикував Віталія Кличка за його закордонні відрядження та закликав під час війни займатися своїми прямими обов'язками, а не політикою.

Нагадуємо, що в перший день після запуску сервісу зворотного зв'язку для звернень щодо укриттів у додатку "Київ Цифровий" кияни надіслали понад 1 000 відповідних скарг.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Катерина

4 червня 2023, 12:45

Микола, підтримую на всі 100%.

Микола

4 червня 2023, 12:31

А Ратніков дурак, Кличка вибрали, а тебе назначили на район і відповідальність є Ратнікова і Попка і самого Зеленського який вас призначив і якому ви підпорядковані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися