На Київщині обмежили роботу ресторанів (ФОТО)

Скандал у столиці викликав хвилю реакцій в інших громадах

У кількох громадах Київської області обмежили роботу розважальних закладів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на оприлюднений документ.

"Усі розважальні заходи у Бучанському районі відтепер мають завершуватися до 21:00. Відповідний наказ сьогодні видала Бучанська районна військова адміністрація. Просимо врахувати це при плануванні, організації чи участі у заходах", — йдеться в повідомленні Бучанської міської ради.

На території Ірпінської громади також впроваджено заборону діяльності закладів громадського харчування та торговельно-розважальних закладів під час дії комендантської години та встановлені обмеження у проведенні розважальних заходів на період дії воєнного стану.

Нагадаємо, у Києві директор Департаменту охорони культурної спадщини Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Никоряк потрапив у скандал з порушенням комендантської години. Посадовця КМДА вночі у комендантську годину помітили на виході з ресторану. Никоряк визнав свою провину, вибачився за інцидент на своїй сторінці у Facebook та заявив, що готовий нести відповідальність.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ганна

8 червня 2023, 16:25

От ще б заборонили в Обухівському районі, бо в Козині так волає музика, що шибки ледь не вилітають від басів, від поліції користі нема(((

Володимир

8 червня 2023, 16:15

А не забагато вибачинь від посадовців: то за ДТП; то за відвідування ресторанів іт.д і т.п. А до цього вони не розуміли, що це приступно, неетично, некрасиво для такого рангу? Все вони розуміють, але неповажають ні свою посаду, ні заклад який вони очолюють! А саме головне вони не поважають людей в оточенні яких вони знаходяться. І зверніить увагу, їм все сходить з рук! Ніхто не наказаний, нікого ще не посадили! А чому? Все дуже просто-більшість тих, хто повинен це робити нічим не відрізняється від таких "посадовців".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися