Зеленський звільнив керівників районних державних адміністрацій Києва

Президент України звільнив керівників чотирьох райдержадміністрацій столиці

Президент України Володимир Зеленський звільнив керівників деяких райдержадміністрацій Києва. Про це стало відомо з розпоряджень, опублікованих на сайті Президента, повідомляє "Укрінформ".

Згідно з даними розпорядженнями, було прийнято рішення про звільнення керівників Подільської, Дніпровської, Святошинської та Деснянської райдержадміністрацій у столиці.

За розпорядженням №118/2023-рп, Сергій Коваленко був звільнений від тимчасового виконання обов'язків голови Подільської райдержадміністрації.

За розпорядженням №117/2023-рп, Павла Бабая звільнено від тимчасового виконання обов'язків голови Дніпровської райдержадміністрації.

Крім того, Володимир Зеленський за розпорядженням №116/2023-рп звільнив Сергія Павловського з посади голови Святошинської райдержадміністрації, а за розпорядженням №115/2023-рп Дмитра Ратнікова звільнено з посади голови Деснянської райдержадміністрації. 

Нагадуємо, що директору Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роману Ткачуку повідомлено про підозру у розтраті бюджетних коштів. Раніше Роману Ткачуку було повідомлено про підозру у зв'язку з загибеллю людей через недопуск до укриття.

Читайте также