Вже краще: в Києві стабілізували ситуацію з COVID

У Києві помітно покращилася ситуація з захворюваністю на COVID-19, проте міська влада поки не поспішає знімати карантинні обмеження.

Як розповів журналісту Коментарів перший заступник голови Київської міськадміністрації Микола Поворозник, фахівці поки аналізують ситуацію з коронавірусом у столиці. Коли у Києві скасують жорсткий локдаун стане відомо в понеділок, 26 квітня.

"Все буде залежати від того, якою буде епідеміологічна ситуація на цю п'ятницю і понеділок. Тоді вже будемо вирішувати в який карантинній зоні може бути Київ", - розповів чиновник.

Відзначимо, що 2 травня кияни святкуватимуть Великдень. Традиційно, у цей день багато жителів міста йдуть до храмів на богослужіння, щоб освятити паски.

Ми вже повідомляли, що на травневі свята в Києві будуть розроблені нові правила карантинних заходів, щоб не допустити нового спалаху захворювання на COVID-19.

Також додамо, що за 19 квітня в столиці коронавірус підтвердили у 892 жителів міста, тоді як 18 числа - 447. Показники захворюваності на Коронавірусну інфекцію за добу зросли майже вдвічі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися