У Києві озброєні правоохоронці прийшли додому до Віталія Кличка, - Бутусов

У центрі столиці біля будинку міського голови Віталія Кличка сьогодні вранці помітили групу озброєних співробітників правоохоронних органів. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, сьогодні вранці на вулиці Богдана Хмельницького, до дому, в якому проживає мер столиці Віталій Кличко, близько 7:30 ранку під'їхала група озброєних людей в екіпіровці співробітників правоохоронних органів, які перебували в під'їзді та поруч з будинком.

Бутусов під посиланням на джерела в мерії повідомив, що сам Кличко о 7 ранку виїхав на тренування і розминувся з даною групою, приналежність якої ніс встановлена. У квартиру мера поки ніхто не заходив.

Нагадаємо, що Віталій Кличко назвав масові обшуки в київській мерії хвалений особисто на нього і на столичну владу. Він зазначив, що обшуки є режисерувати шоу, автори якого - послідовники Януковича.

Він заявив, що влада хоче провернути з ним той же трюк, що Янукович здійснював з екс-мером Києва Леонідом Черновецьким, коли останнього зняли з посади голови КМДА, фактично позбавивши його повноважень і призначили замість нього Олександра Попова. Кличко зазначив, що не Черновецький, а ті, хто намагається його атакувати - спадкоємці Януковича.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві десятки будинків залишаться без газу.

Читайте також про те, що Кличко може стати конкурентом Зеленського на виборах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

18 травня 2021, 09:53

Да все ясно как белый день. Бывают неудачные выборы? У Кличко не очень покладистый характер. Известно с детства. Родители отдали в бокс. Он не первый неугодный некто мэр города. Но Закон Украины. Только перевыборы. Только Украинец. Это все. Снайпер ЧФ Украины. Ответ присылать не советую.

Bujhm

18 травня 2021, 09:50

Да при Яныке жизнь сказкой была, о сравнению с тем что натворили "интеграторы" и "слуги". Такого беспредела, воровства и коррупции еще никогда не было. Такое впечатление, что они последний день живут. И пытаются урвать все, что находится в достижении их жадных рученок...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися