Опонент Кличка Береза визнав, що масові обшуки в столиці - тиск на мера

Народний депутат попередніх скликань і колишній кандидат в мери столиці Борислав Береза вважає обшуки в столиці тиском на Кличка.


Про це він заявив в ефірі телеканалу "Еспрессо".


"Якби розслідували ці справи і професійно пред'являли підозри, а не чинили тиск, то ми б побачили тоді звинувачення ґрунтовні. А зараз ми бачимо - намагаються забруднити оточення Кличко, щоб потім сказати - подивіться, хто навколо нього, він саме такий. У мене велика кількість претензій до нього. Але зараз тиск на Кличка і зараз намагаються його знищити ", - заявив Береза.


Він зазначив, що офіс президента намагається усунути потенційних суперників Зеленського на майбутніх виборах.


"Це, фактично, почалася і сама передвиборна боротьба. Зараз офіс президента намагається зменшити рейтинг всіх можливих конкурентів. Так сталося, що рейтинг Кличко не дуже високий. А ось довіру до нього або таке, як у Зеленського, або іноді більше, ніж у Зеленського. І на Банковій це вважають загрозою. Тому вони будуть інспірувати справи: за фактами, без фактів. Вони будуть робити все, щоб його погасити ", - резюмував політик.


Борислав Береза неодноразово критикував Віталія Кличка. У 2015 році був його конкурентом на виборах мера Києва в першому і другому турі.


Нагадаємо, що раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві силовики прийшли додому до мера Віталію Кличку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися