Кличко заявив, що в Офісі Президента бояться його президентських амбіцій

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що в Офісі президента України можуть боятися його президентських амбіцій. Про це він заявив під час спілкування з журналістами, коментуючи візит правоохоронців до свого дому.

За його словами, обшуки можуть бути пов'язані з тим, що на Банковій бояться конкуренції з його боку на майбутніх виборах Президента України. Він зазначив, що не виключає цього, адже має амбіцію жити в сучасній Україні та сучасному європейському місті.

Кличко заявив, що робить все можливе, щоб Київ і Україна змінювалися на краще.

Нагадаємо, що 18 травня правоохоронці прийшли з обшуками в будинок на вулиці Богдана Хмельницького, де знаходиться квартира Віталія Кличка. Сам мер вранці був на тренуванні і розминувся з правоохоронців. У квартиру самого Кличка ніхто не заходив.

Міський голова сказав, що силовики підійшли до дверей його квартири, постукали й пішли, оскільки нікого не було вдома. Пізніше він показав відеопідтвердження.

Силовики заявили, що вони прийшли з обшуками в одну з квартир, які знаходяться в будинку, де він також проживає. Правоохоронці прийшли з обшуками до орендарів житла.

Пізніше в прес-службі СБУ повідомили, що в будинку, де живе Кличко, проводять слідчі дії в рамках кримінального провадження з приводу фальсифікації нафтопродуктів, а саме виробництво не стосується мера Києва.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві закривають один з входів в метро "Позняки".

Читайте також, коли в Києві підвищать проїзд в транспорті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися