Кличко розповів, чому у нього напружені відносини із Зеленським

Мер Києва Віталій Кличко розповів про те, чому у нього склалися напружені відносини з главою держави Володимиром Зеленським та центральною владою. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Українська правда".

За його словами, питання напружених відносин з Володимиром Зеленським йому також дуже цікавий. Головною причиною Кличко назвав той факт, що він не є представником чинної влади і членом команди президента.

Також він заявив, що багато речей дратують Банкову, наприклад історія з тим, що місто вирішило допомогти уряду в закупівлі вакцин від COVID-19, де Кличко намагався використовувати свої міжнародні зв'язки.

Мер Києва зазначив, що після цього були розіслані листи, в яких вказувалося, що єдиним контрагентом із закупівлі вакцин може виступати виключно уряд.

Він заявив, що місто намагається допомагати центральної влади, проте як і у випадку з локдауном, і в разі в вакциною, це сприймається як перевищення повноважень.

Нагадаємо, що вранці 18 травня силовики прийшли з обшуками в будинок, де проживає Віталій Кличко, однак пізніше заявили, що слідчі дії стосуються квартири сусідів мера Києва знизу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві подорожчає проїзд у транспорті.

Читайте також про президентські амбіції Віталія Кличка і боязнь Офісу президента.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися