У Києві подорожчає проїзд у транспорті: новий тариф не перевищить 20 грн

Депутат Київської міської ради Дмитро Білоцерківець заявив, що в столиці точно подорожчає вартість проїзду в громадському транспорті, однак новий тариф не перевищить суму у 20 гривень. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Київ".

За його словами, на сьогодні Київради працює над впровадженням прийнятних тарифів, а питання подорожчання вартості проїзду обговорюється в профільних комісіях.

Він зазначив, що сьогодні комунальні перевізники працюють в збиток, а тому потребують мільярдних дотацій з міського бюджету, щоб покрити втрати. Депутат сказав, що в Київраді думають, як зробити так, щоб нові ціни не сильно вдарили по кишенях жителів міста і влаштували б перевізників.

На думку Білоцерківця, вартість проїзду в транспорті не буде перевищувати 20 гривень, він також додав, що на подорожчання проїзду впливають вартість палива та електроенергії.

Він заявив, що в першу очерет повинна бути проста і зрозуміла для всіх формула, якщо ціна на паливо і електроенергію зростає, то збільшується проїзд. Зараз йде дискусія, яким може бути тариф, однак остаточного рішення немає.

Депутат запевнив, що проїзд точно не виросте до 20-25 гривень за одну поїздку, а офіційне рішення ми дізнаємося з першоджерел.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві закривають один з входів в метро "Позняки".

Читайте також, коли в Києві підвищать проїзд в транспорті.

Джерело: https://tv.kyiv.media


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Антон

21 травня 2021, 16:21

Сергей ты даун

Сергей

21 травня 2021, 11:57

Убрать льготников и будет все нормально или им добавить к пенсиям по 100-200 грн на месяц ,и пусть экономят свои поездки и зря не катаються бесплатно,и вся проблема решена.

Саша

20 травня 2021, 14:29

Как вы заебали, пидорасы ненасытные.

Дмитрий

20 травня 2021, 10:48

Сначала заставьте маршрутчиков выдавать талоны, а потом говорите про повышение.

майдаунодебил

20 травня 2021, 10:18

давай по 100, мож нажрутся

Роман

20 травня 2021, 10:18

вам пожелание; что б вы здохли отэтих подорожаний! От чистого седца вам желаю! Кргда вы суки нажретесь!

Василий

20 травня 2021, 10:11

А чему удивляться , весь карантин власть гоняла почти пустой транспорт , теперь убыток собрались компенсировать за счет простых людей !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися