Кличко відповів на запитання про участь у виборах Президента

Міський голова Києва Віталій Кличко розповів про те, чи планує він приймати участь в наступних виборах Президента України, які повинні відбутися через 3 роки. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Українська правда".

За його словами, ніяких розмов про майбутні президентські вибори він ні з ким не вів. Він зазначив, що у нього немає виборчого штабу і він не готується до виборів Президента.

Мер столиці нагадаємо, що вибори глави держави будуть тільки в 2024 році, а він сам ніколи не говорив, що на наступних виборах буде балотуватися в президента.

Також Кличко заявив, що його політична партія "Удар" готується до участі в наступних парламентських виборах. Він сказав, що штабу для підготовки до виборів у нього немає, проте є інший момент, що закінчення одних виборів автоматично означає підготовку до наступних.

Нагадаємо, що Кличко також не виключив того, що масові обшуки в департаментах і комунальних підприємствах КМДА в останній тиждень можуть бути пов'язані з тим, що в Офісі президента Володимира Зеленського можуть боятися його президентських амбіцій.

Також силовики прийшли з обшуками в будинок, де проживає Кличко вранці 18 травня, однак заявили, що слідчі дії проводилися щодо сусідів мера, які знімають квартиру в тому ж будинку.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві точно підвищать ціну на проїзд в транспорті , проте не вище 20 гривень.

Читайте також про можливе звільнення Кличка з посади голови КМДА через РНБО.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Gal

23 травня 2021, 11:46

Это контрольный выстрел будет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися