Зеленський, Кучма, Литвин та інші: Хто живе на держдачах у Конча-Заспі (Документ)

У ЗМІ опублікували список людей, які проживають в елітних державних резиденціях в селищі Конча-Заспа під Києвом. Серед них найбільш дієвих та колишніх державних посадовців, президенти та спікери Верховної Ради. Список мешканців державних дач повідомило видання "Liga".

У комплексі відпочинку Конча-Заспа повідомили, що станом на 18 травня 2021 року в елітному селищі проживали близько 200 колишніх і діючих високопоставлених чиновників. Там передали журналістам наступний список орендарів.

picture

У списку можна знайти десятки відомих прізвищ з української політики. Серед них Руслан Демченко, який зараз обіймає посаду заступника секретаря РНБО, а раніше був заступником глави МЗС. Його ім'я також згадували у зв'язку з можливою підготовкою харківських угод.

Також в Конча-Заспі проживають колишні секретарі ради національної безпеки і оборони України Анатолій Кінах і Володимир Горбулін, колишній мер Києва Олександр Омельченко, колишній прем'єр-міністр України часів президентства Леоніда Кучми Валерій Пустовойтенко.

У списку можна знайти колишніх нардепів Фесенко, Звягільського, Білозір і інші. У Конча-Заспі проживають колишні спікери Верховної Ради України Олександр Мороз і Володимир Литвин, а також колишній глава Конституційного суду України Головін, колишній міністр юстиції Лавринович, екс-глава Служби безпеки України Гайсинський і інші.

Окремо варто відзначити, що на державних дачах у Конча-Заспі також живуть другий президент України Леонід Кучма і чинний президент Володимир Зеленський. Відзначимо, що в резиденції, де з літа 2020 року проживає Зеленський, до 2014 року жив третій президент України Віктор Ющенко.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що подорожчання проїзду в київському метро неминуче.

Читайте також про перекриття траси Київ-Одеса на тиждень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Леонид

27 травня 2021, 07:00

Сироты!!!!!!!!!!!!!!!

Леонид

27 травня 2021, 07:00

Сироты!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вован

26 травня 2021, 16:26

Может пора их расселить ? отправить в своё личное жильё всё это жульё ? А там оставить только засуженных перед народами страны?

Ираида

26 травня 2021, 09:16

Забирают у чужих, чтобы отдать своим. Переливание из пустого в порожнее и имитация деятельности. Как всё у нынешней власти.

ККК

25 травня 2021, 19:12

Одни ублюдки и живут там... На этих тварей пули жалко, только веревка!

Марія

25 травня 2021, 16:28

Судячи з ініціалів, там окопалися вже родичі і спадкоємці держчиновників. Що вони там роблять?

rr

25 травня 2021, 15:26

Скільки ж гнид треба винищити. І ці--тільки мала частка.

Василий

25 травня 2021, 14:12

ВОТ где прячутся предатели УКРАИНЫ и украинского народа Вова ПУТИН прими их на СОЛОВЕЦКИЕ ОСТРОВА.Украина и народ будет благодарна .

Пэдро

25 травня 2021, 13:26

Правдоруб, зачем к стенке? Просто выебать шваброй. Плечиками вперёд!

Правдоруб

25 травня 2021, 13:18

Конченный твари!!! Всех к стенке и тра, та, та.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися