Кличко прокоментував свій можливий похід у Президенти

Міський голова столиці Віталій Кличко висловився про те, чи збирається він балотуватися на пост Президента України на майбутніх виборах, які заплановані на 2024 рік. Про це він повідомив в коментарі "Громадському радiо".

За словами градоначальника, він не хотів би займатися спекуляціями на тему майбутніх президентських виборах, однак відкрито визнав, що його партія готується до наступних виборів до Верховної Ради.

Він заявив, що зараз зосереджений на Києва, а на пряме запитання про те, чи буде він балотуватися в президенти, відповів, що рішення буде озвучено через три роки. Кличко сказав, що він будує партію, через що багато опонентів нервують.

Також міський голова столиці підкреслив, що ніхто не знає, чи будуть в Україні дострокові вибори або ж їх проведуть в термін.

Нагадаємо, що після обрання мером Києва втретє на місцевих виборах у 2020 році ряд політологів і ЗМІ почали повідомляти про те, що Віталій Кличко має намір балотуватися на пост президента на наступних виборах у 2024 році.

Кличко вже планував балотуватися на пост глави держави у 2014 році після перемоги Майдану, його називали головним претендентом на булаву, однак тоді він уклав політичний союз з Петром Порошенком, який став Президентом, а сам балотувався на пост мера Києва.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кличку постійно погрожують звільненням з посади голови КМДА.

Читайте також, чому Президент Володимир Зеленський атакує Віталія Кличка і до чого це може привести.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


аом

9 червня 2021, 10:17

Іди в дупу, а не в президенти, тупак

Правдоруб

8 червня 2021, 11:26

Дай бог нашому теляті , вовка з'їсти.

Сергей

8 червня 2021, 11:17

что сейчас сосредоточен на Киева Источник: https://kyiv.comments.ua/news/politics/domestic-policy/2275-klichko-prokommentiroval-svoy-vozmozhnyy-pohod-v-prezidenty.html © Comments.ua

партия 5.10

8 червня 2021, 11:10

"Он заявил, что сейчас сосредоточен на Киева" Вот и все что надо знать про этого тупого бандита и вора !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися