Віталій Кличко боїться аудиту діяльності “Київводоканалу”: причини назвав депутат Київради

Депутати від УДАРу саботують проведення аудиту діяльності “Київводоканалу”

Днями столична прокуратура повідомила про результати розслідування справи, яка стосується ПрАТ “Київводоканал”. Доктор економічних наук, заступник Міністра освіти і науки України, депутат Київської міської ради Андрій Вітренко прокоментував ситуацію зі столичним товариством, повідомляє портал "Коментарі".

“Уважно прочитайте цю новину! "Переплатили понад 3,3 мільйона гривень за труби – колишнього директора управління ПрАТ “АК “Київводоканал” судитимуть за завищення вартості матеріалів та робіт з реконструкції водопровідних мереж" - повідомляє прокуратура. Вона дає нам відповідь чому Київська міська влада на чолі з  Кличко так боїться проведення аудиту діяльності ПрАТ “Київводоканал”, а депутати від УДАРу в сесійній залі саботують проведення детального аудиту діяльності”, - зазначив депутат. 

За його словами, мера столиці Віталія Кличка та його команду влаштовує така співпраця.

Він нагадав, що у 2015 році мер столиці обіцяв, що стартуючи з Оболоні вода в Києві буде придатною для пиття. Однак зараз ці публікації “підтерті” пресслужбою КМДА. 

“Якщо ви не знали, то міський монополіст ПрАТ “Київводоканал” користується міськими мережами абсолютно безоплатно та займається заведенням підприємства у борги. Наразі цей офшорний бізнес проєкт винен місту майже 740 000 000 гривень”, - переконаний депутат. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці склалася критична ситуація із захистом історичних будівель та пам'яток культурної спадщини. Одним із показових прикладів “ефективної” роботи столичної влади й посадовці, і пересічні кияни називають незаконне знесення садиби Зеленських. На кого “працює” Віталій Кличко, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися