Обшуки в КМДА пов'язані з діяльністю КО “Київзеленбуд”: що відомо

Обшуки у Департаменті КМДА проводять на підставі ухвали суду від 22 липня 2024 року

Сьогодні, 7 серпня, у КМДА правоохоронні органи проводять обшуки. Обшуки проводять  на території Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

Обшуки проводять на підставі ухвали Голосіївського районного суду м. Києва від 22 липня 2024 року.

“Метою обшуків є виявлення та фіксація відомостей, пов’язаних із діяльністю КО "Київзеленбуд" та його взаємодії з підрядними організаціями. Зі свого боку Департамент надає всі необхідні наявні документи, всебічно сприяє правоохоронним органам у проведенні процесуальних дій та розраховує на об’єктивність і неупередженість слідства”, - повідомили у КМДА.

Нагадаємо, у Департаменті з питань запобігання та виявлення корупції КМДА розповіли, куди потрібно звертатися киянам у випадку корупції у структурних підрозділах Київської міської адміністрації. У департаменті зазначили, що у столиці діє достатньо платформ, щоб безперешкодно повідомити про корупційні правопорушення.

Куди звертатися у випадку виявлення фактів корупції, детальніше читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві керівник районного управління соціального захисту незаконно нараховував собі премії. Фігурант за шість місяців роботи на керівній посаді незаконно нарахував собі 145 тисяч гривень премії. При цьому кошти призначалися підлеглим. Дізнатися детальніше, яке покарання загрожує керівнику районного управління соціального захисту, можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися