Піар на згарищі: Кличко використовує Зеленського в своїх цілях, - експерт

Український політолог зазначив, що київський мер Віталій Кличко не має відношення до нових квартир для постраждалих від вибуху на Позняках

Поведінка столичного мера викликає неоднозначну реакцію вже давно. Крім прихильників чинного міського голови, опозиційно налаштована більшість наводить свої аргументи, критично ставлячись до вчинків екс-боксера. Так, ситуація з врученням ключів від нових квартир для постраждалих киян від вибуху на Позняках стала приводом для обговорень. Політичний експерт Андрій Золотарьов задається питанням — чи не було це елементарним піаром чемпіона і немає тут конфлікту з президентом Зеленським. У своєму пості на сторінці в Facebook, експерт, зокрема, зазначає:

“До речі, а хто ще дивився сюжет про вручення ключів першим 12 постраждалим від вибуху на Позняках у Києві? Мені одному здалося, що Віталій Кличко там був незапрошений гість? Адже про квартири із забудовниками домовився президент Зеленський, вручав ключі теж він. А Кличко вийшов під кінець, чи не перебив Зеленського і почав нести відверту нісенітницю".

Золотарьов також підкреслює, що дому в Києві вибухали і раніше, проте це не потрапляло в поле зору столичного голови.

Нагадаємо, портал "Коментарі" раніше вже публікував  інформацію про те, що президент Володимир Зеленський пообіцяв звільнити Віталія Кличка з посади голови КМДА. Відео, в якому президент погоджується розглянути звернення громадян можна побачити тут.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися