В'ячеслав Чорновіл був жорстоко вбитий: екс-прокурор розкрив деталі загибелі Героя України (Відео)

Колишній заступник Генерального прокурора України Микола Голомша заявив, що загибель лідера "Народного Руху" і Героя України В'ячеслава Чорновола в 1999 році була вбивством. Про це він заявив в ефірі "4 каналу".

За його словами, смерть політика настала не в результаті автокатастрофи, а була спланованим вбивством. Він заявив, що прокуратура розслідувала справу загибелі Чорновола і встановила, що він був убитий чотирма ударами кастета в потилицю, таким же способом нібито добили водія машини.

Екс-заступник Генпрокурора заявив, що в машині були відключені подушки безпеки і підроблений огляд місця події, також на Волині був убитий головний свідок.

Довідка: В'ячеслав Чорновіл був Героєм України, лідером "Народного Руху" і одним з українських дисидентів за часів СРСР, які боролися за незалежність нашої країни. Він кілька разів балотувався в президенти України. Згідно з офіційною версією, Чорновіл загинув в ДТП на трасі Бориспіль-Золотоноша 25 березня 1999 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Евгений

15 вересня 2021, 14:25

Мы это чувствовали. Надеюсь, что среди прокуроров найдутся порядочные и мужественные люди, которые способны довести это дело ДО КОНЦА, т.е. до приговоров конкретным заказчикам. И исполнителям, кто еще жив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися