Генерал поліції Крищенко може стати заступником Кличка, - ЗМІ

Колишній глава поліції Києва генерал Андрій Крищенко може стати новим заступником голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє видання "Дзеркало тижня".

Відомо, що Кличко планує призначити Крищенко своїм заступником під час засідання Київської міської ради 23 вересня, відзначається, що мер Києва добре ставиться до колишнього начальника столичного ГУНП, а між ними завжди були взаємовигідні відносини.

Журналісти заявили, що Крищенко відразу прийняв пропозицію Кличка.

Нагадаємо, що вже колишній начальник Головного управління національної поліції Києва Андрій Крищенко 11 серпня офіційно повідомив про те, що рапорт про відставку, який він подав напередодні, підписаний. Про це генерал поліції повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, він подав рапорт про відставку, який був задоволений. Крищенко зазначив, що за 5,5 років на посаді начальника поліції він пережив тисячі масових акцій, Євробачення, фінал Ліги Чемпіонів, розкриття резонансних злочинів та багато іншого. Він подякував всьому колективу поліції за службу.

Замість Крищенко главою поліції Києва призначено колишнього начальника поліції Полтавської області Іван Виговський.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися