Кличко звільнив свого заступника Спасибка

Нещодавно мер дякував заступникам голови КМДА Олександру Спасибку і Дмитру Давтяну за роботу, але попросив їх написати заяви на звільнення

Мер Києва Віталій Кличко звільнив з посади свого заступника Олександра Спасибка. Відповідне розпорядження № 1005 розміщено на сайті КМДА.

"Звільнити Спасибка Олександра Валерійовича з посади заступника голови Київської міської державної адміністрації 4 грудня 2019 року за угодою сторін", - йдеться у тексті документа.

Також мер Києва Віталій Кличко доручив Управлінню фінансово-господарського забезпечення апарату КМДА провести розрахунок і виплатити Спасибку компенсації за невикористану частину щорічної основної оплачуваної відпустки (за період роботи з 22.01.2019 по 04.12.2019) за 3 календарні дні.

Нагадаємо, нещодавно мер дякував заступникам голови КМДА Олександру Спасибку і Дмитру Давтяну за роботу, але попросив їх написати заяви на звільнення. Також нещодавно Кличко взяв у свою команду колишнього гумориста з Comedy club. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Кличко назвав дату відкриття Шулявського мосту в Києві. Зазначається, що міст буде закінчений до кінця року. За словами градоначальника Києва, загалом протягом 2019 року столична адміністрація відновила 900 км доріг.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися