Важко: Кличко розповів про стосунки на відстані та співочу кар'єру дружини

Його дружина займається співом, вона навіть створила свою групу "Addicted tо..."

Мер Києва, лідер партії "Удар" Віталій Кличко розповів про свої стосунки з дружиною Наталією, яка проживає у Німеччині.

Його дружина займається співом, вона навіть створила свою групу "Addicted tо..." ("Залежні від..."). Йдеться нібито про залежність "від кохання". Вона вже виступала на публіці – на німецькому телебаченні виконала російський романс.

"Якщо розлучатимемося, то повідомлю про це. Наталія співає. Мені подобається, як вона це робить", – розповів Кличко в інтерв'ю Дмитру Гордону.

При цьому Кличко зазначив, що ніколи не використав своїх зв'язків для того, щоб допомогти "розкрутитися" своїй дружині у співочій кар'єрі.

Він також розповів про дітей, які навчаються за кордоном. За словами Кличка, через його публічність їм доводиться обмежувати себе в соцмережах, вигадувати нікнейми тощо.

Раніше "Коментарі" писали , як Кличко розповів про своє ставлення до президента РФ Володимира Путіна, а також згадав їхню зустріч у 2008 році. За його словами, він зустрічався Путіним у 2008 році під час церемонії вручення спортивної нагороди "Laureus Sports Awards" у Санкт-Петербурзі, проте зустріч була дуже короткою. Він також дав оцінку діям російського президента, наголосивши, що Путін робить все, щоб розширити російську імперію, проте його інтереси суперечать інтересам України. Кличко сказав, що апелювати до моралі Путіна немає сенсу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися