Богдан звинуватив Зеленського у брехні щодо Майдану, Бурби та Бутусова

Що обурило колишнього очільника Офісу президента

Колишній очільник Офісу президента України Андрій Богдан звинуватив голову держави Володимира Зеленського у брехні щодо Майдану, розвідника Василя Бурби та журналіста Юрія Бутусова. Про це Богдан написав у своєму Facebook.

За його словами, Зеленський під час своєї скандальної пресконференції, присвяченій екватору каденції, згадав його "у дуже негативному контексті". Богдан саркастично зазначив, що Зеленський протягом спілкування з журналістами 74 рази нагадав суспільству, що саме він — Верховний головнокомандувач та президент України.

"Проте, таке високе звання не дозволяє вам, вельмиповажний Володимир Олександрович, брехати, тому що те, що вам можна було у 95- кварталі, не личить Верховному головнокомандувачу та президенту України, якого обрав народ України", — заявив Богдан.

Колишній очільник Офісу президента України Андрій Богдан відкрито звинуватив голову держави Володимира Зеленського у брехні:

"Ви збрехали, що я приводив до вас Юрія Бутусова (його привів до вас покійний Сергій Нижній). Ви збрехали що Рябошапка Руслан був адвокатом Коломойського (Руслан взагалі ніколи не був адвокатом, в цьому випадку адвокатом був я). Ви збрехали що генерал Бурба відповідав за транспорт Майдану (повірте, я перевірив, і він не відповідав ані за транспорт Майдану, ані за транспорт проти Майдану). Крім цього Ви збрехали ще 100 500 разів. Не слід було вам цього робити".


Також з‘явилась інформація, що звільнений Зеленським начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Василь Бурба виїхав з України через можливий арешт. Про це повідомив юрист Андрій Смолій.

"Перевіряю інформацію на достовірність. Проте, не здивуюсь. "Зелені" в агонії та здатні на все", — заявив він.

Читайте також, як мер Києва Віталій Кличко прокоментував оприлюднені факти щодо "вагнергейту".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Стас

28 листопада 2021, 09:42

Андрій Богдан, Дмитро Разумков, Василь Бурба це звичайні продажні корумповані чинуши, які після відсторонення від влади та державної кормушки готові за великі кошти не тільки зрадити всіх своїх друзів, людей з якими вони працювали, а і Україну та її народ в цілому. Але час розтавить все на свої місця і зрадникам та продажним колоборантам прийдеться відповідати перед народом України. Ганьба таким "особистостям".

Александр

28 листопада 2021, 09:19

Зеленскому пора перестать верить своим друзьям и советникам. Они высказывают мнение исключительно со своей личной националистической позиции, но не с государственной точки зрения. Доказательством этого является продолжающееся ухудшение жизни народа Украины. Хотел бы я узнать - смогут наши депутаты прожить на мою пенсию 2400 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися