Зеленський після Нового року хоче призначити нового голову КМДА замість Кличка, – нардеп

Після Нового року Президент України хоче призначити нового голову КМДА

Президент України Володимир Зеленський після Нового року хоче призначити нового голову Київської міської державної адміністрації замість чинного мера столиці Віталія Кличка. Про це із посиланням на власні джерела у владі повідомив нардеп Олексій Гончаренко на своєму Telegram-каналі.

З його слів, 2 грудня, у четвер, Верховна Рада планує розгляд законопроекту про столицю. Джерела в Офісі Президента повідомили, що після Нового року, головою КМДА буде призначено чинного міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова.

Чутки про можливе призначення Чернишова на посаду голови КМДА ходять уже кілька місяців, проте сам міністр цю інформацію заперечував.

Нагадаємо, що раніше міський голова української столиці Віталій Кличко оприлюднив свою заробітну плату за жовтень 2021 року, а також заступників голови Київської міської державної адміністрації. Про це стало відомо із відповіді КМДА на інформаційний запит журналістів.

Повідомляється, що за жовтень Віталій Кличко заробив 52,7 тисячі гривень, а його заступники отримали зарплату у розмірі від 34 000 до 62 000 гривень. У жовтні меру Києва нарахували 52 734 гривні, які становлять його посадовий оклад. Після отримання звіз податків та зборів у розмірі 10 281 гривню міський голова отримав на руки 42 584 гривні. Премій та надбавок за жовтень Кличко не отримував.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


какаразніца

30 листопада 2021, 08:44

Попова ?

гость

30 листопада 2021, 08:44

Володимир, ну ты сука тупой.Киевляне выбрали Кличка мэром,так он мэром так и останется,а назначат главу КГГА-это две разные должности.

Володимир

30 листопада 2021, 08:41

А хотілка не зламається? Кличка обирали Кияни, а не зайди з кварталу на чолі з зеленими чоловічками та корабельними соснами! Київ для Киян!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися