Віталій Кличко передав 5 тисяч бронежилетів та 5 тисяч кевларових касок командуванню Сухопутних військ України

Кличко повідомив, що спорядження буде використовуватись на передовій

Мер Києва Віталій Кличко передав 5 тисяч бронежилетів високого класу захисту та 5 тисяч кевларових касок, які місто отримало за підтримки Світового Конгресу українців, командуванню Сухопутних військ України. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Телеграм-каналі.

"Передав командуванню Сухопутних військ України військове спорядження, яке надійшло від наших американських друзів. Ми з братом звернулися до Світового Конгресу українців. І він, в рамках глобальної акції "Єднаймося з Україною", зібрав кошти та закупив для тероборони Києва 5 тисяч бронежилетів високого класу захисту та 5 тисяч кевларових касок. На 4,5 млн доларів", - написав мер Києва.

Кличко подякував Світовому Конгресу українців та повідомив, що спорядження буде використовуватись на передовій.

"Оскільки ситуація в столиці більш спокійна і тероборона вже забезпечена спорядженням, ми вирішили передати бронежилети та каски командуванню Сухопутних військ. Бо це спорядження сьогодні потрібне нашим бійцям на передовій", - підсумував він. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві спалахнула масштабна пожежа: в ДСНС повідомили подробиці. Пожежу вдалося повністю ліквідувати приблизно за 3 години. Під час гасіння пожежі змогли врятувати 5 осіб та евакуювати 98 осіб. Повідомляється, що жерт і постраждалих немає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися