Кличко повідомив, чи будуть вводити посилену комендантську годину 8 та 9 травня в Києві

Кличко повідомив, що 8 і 9 травня Київ житиме звичайним життям

У столиці не будуть вводити посилену комендантську годину 8 та 9 травня. Однак, щоб запобігти провокаціям, у Києві збільшать кількість патрулів на вулицях. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив мер Києва Віталій Кличко під час національного телемарафону.

Як повідомив Кличко, Київ 8 та 9 травня буде продовжувати жити в умовах воєнного стану. Жодних масових заходів у столиці не планують проводити.

"Вводити якісь обмеження ми не плануємо – як завжди комендантська година в Києві діятиме з 22:00 до 5:00. Така ж ситуація буде збережена і 8-9 травня. Жодних масових заходів, це пов'язано з воєнними діями та воєнним станом, ми не плануємо. Будуть посилені патрулі та охорона, щоб не було провокацій. Місто житиме звичайним життям – тільки буде посилено охорону та патрулювання", - заявив міський голова Києва.

Як повідомляли раніше "Коментарі", ЗМІ встановили причетних до звірств у Бучі: допоміг лист окупанта. Журналісти агентства за три тижні, що провели в Бучі, опитали майже 100 місцевих жителів, дослідили фото- й відеодокази. Окрім цього, журналістам вдалося встановити особи декого з військових РФ. Одного з десантників змогли ідентифікувати завдяки любовному листу, який він отримав із Пскова.

Також "Коментарі" писали, чи можливий новий наступ окупантів на Київ: голова ОВА повідомив ймовірні плани Кремля. Голова Київської ОВА Павлюк наголосив, що ймовірність нового наступу на столицю залишається, оскільки Кремль не бачить для себе повної перемоги без захоплення Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися