Кличко: у Києві обстрілами пошкоджено понад 200 будинків та майже 80 навчальних закладів

Російські окупанти пошкодили понад 200 житлових будинків та майже 50 шкіл, - Кличко показав у ролику масштаби руйнацій

Мер Києва Віталій Кличко оприлюднив інформацію про масштаби руйнацій у Києві від російських обстрілів та показав їх у відео.  

"У столиці обстрілами пошкоджені понад 200 житлових будинків. Зазнали руйнувань також 46 шкіл, 30 дитячих садочків та понад 70 обʼєктів міської інфраструктури", - зазначив Кличко.

Він також наголосив, що місто розпочало підготовку до відновлення зруйнованих будинків. 

"Ми закінчуємо їх обстежувати і розробляємо кошториси, щоб визначитися з обсягом робіт і вартістю відновлення пошкодженого житла та об‘єктів. Ми все відбудуємо! Київ вистоїть, Україна переможе!" - запевнив Віталій Кличко. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", у КМДА розповіли, коли можна повертатися до Києва - "небезпека ще існує". Міський голова наголосив, що київська влада не може чогось дозволяти чи забороняти громадянам, однак може лише надавати рекомендації. Кличко наголосив, що повертатися до Києва зараз не варто.

Також "Коментарі" писали, що у ДСНС показали, як майстерно знищують боєприпаси й міни окупантів на Київщині. Після звільнення території Київщини від російських окупантів, робота працівників ДСНС із знешкодження мін і боєприпасів, залишених військовими РФ, триває.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися