Стало відомо, скільки грошей потрібно для відновлення пошкоджених окупантами будівель в Києві

Кошти на відновлення пошкоджених споруд Києва необхідно брати мінімум з трьох джерел

Необхідно 80 мільйонів євро, щоб відновити в Києві пошкоджені в результаті бомбардувань житлові будинки й об'єкти інфраструктури. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник в ефірі телемарафону.

"Близько 400 об'єктів пошкоджено в Києві, у тому числі більше 200 житлових будинків, близько 70 об'єктів освіти, а також лікарні, дитячі будинки та об'єкти транспортної інфраструктури. Близько 70-80 млн євро потрібно для того, щоб відновити всю пошкоджену інфраструктуру після повномасштабного вторгнення", - заявив Поворозник.

За словами першого заступника голови КМДА, на думку влади столиці, кошти для відновлення Києва необхідно заалучити як мінімум із трьох джерел: держави, міста й донорів, які погодяться допомогти жителям столиці повернутися до звичайного життя.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Броварах сталася пожежа у багатоповерхівці, є постраждалі. За пів години пожежу вдалося загасити. Постраждалих 1960 та 1957 років народження з діагнозом отруєння чадним газом доставили до Броварської центральної районної лікарні. Причину пожежі встановлюють, інші подробиці поки що невідомі.

Також "Коментарі" писали, що в "Укрзалізниці" повідомили, скільки потягами щодня повертається людей до Києва. Усі рейси із західних регіонів України до Києва заповнені на 95%.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися