Передвиборний скандал: Верещук послала куди подалі ресторатора Тищенко

Кандидат в мери Ірина Верещук не виявлено в списку жодного "свого" кандидата

Пристрасті розпалюються з наближенням місцевих виборів. Конфлікти у кандидатів виникають то тут, то там. Сваряться навіть представники однієї партії. Так, Telegram-канал "Печерські пагорби" опублікував інформацію про сварку між кандидатом в мери столиці Іриною Верещук і керівником міського штабу, депутатом Миколою Тищенко.

"З чуток, скандалом вчора закінчилося затвердження списку кандидатів до Київради в Слугу Народу. Кандидат в мери Києва Ірина Верещук послала на три веселих букви керівника міського штабу ресторатора Миколи Тищенка ", сказано в повідомленні.

Верещук не виявила у списку жодного "свого" кандидата, зате там фігурували радниця Єрмака Лілія Пашинна, ставленики нардепа Яременка гендиректор УНІАН Михайло Ганницький, журналіст телеканалу 1 + 1 Євген Плінскій, а також ряд столичних підприємців і топ-менеджерів. ⠀

Від самого Тищенко, зокрема, його помічник Руслан Гончаров, прокурор Ігор Гришин, чоловік депутата від Слуги народу Юлії Гришиної, а також ще ряд не бідних бізнесменів і менеджерів, які змогли дозволити собі чималі витрати на місце в Київраді, відзначають "Печерські пагорби".

Як повідомляв портал "Коментарі", кандидат в мери Києва народний депутат від "Слуги народу" Ірина Верещук викликала на дебати нинішнього главу столиці Віталія Кличка.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися