"Батьківщина" визначилась з кандидатом в мери Києва

Кандидатом в мери Києва від партії Юлії Тимошенко став ексміністр з питань житлово-комунального господарства

Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" обрало свого кандидата на пост мера Києва. Ним став ексміністр з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко. Про це повідомила лідер партії Юлія Тимошенко 8 серпня на прямій трансляції в Facebook.

Тимошенко заявила, що ВО "Батьківщина" йде на місцеві вибори. По всій країні політсила планує висувати близько 40000 кандидатів на посади мерів і голів громад. А в мери Києва від "Батьківщини" йде Олексій Кучеренко.

"Ця людина працювала на Київ постійно. Він боровся, щоб тарифи для всіх українців були справедливими. Це людина, професіоналізм якого не викликає у мене жодного сумніву", - сказала лідер "Батьківщини".

Кучеренко народився в 1961 році у Вінниці. Пройшов до парламенту за списком "Батьківщини" під номером 18. У 2007-2010 роках він працював в уряді Тимошенко міністром з питань житлово-комунального господарства України.

Кучеренко є головою громадської організації "Спілка власників житла України", також він - фізична особа - підприємець, безпартійний, проживає в смт Козин Київської області.

Нагадаємо, кандидатом в мери Києва від партії "Слуга народу" стала Ірина Верещук.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися