У Держдумі погрожують "нищівним ударом" по Києву, якщо Україна атакує Кримський міст

Депутат від "кримського регіону" заявив, що після цього наша країна вже не зможе оговтатися

Якщо Україна здійснить обстріл Кримського мосту, окупанти нанесуть "нищівний удар" по Києву, зокрема й по столичних центрах ухвалення рішень, військовій інфраструктурі й логістиці зброї. У Росії пообіцяли, що після таких кроків наша держава вже не оговтається. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив депутат Держдуми від "кримського регіону" Михайло Шеремет в інтерв'ю "РИА-Новости".

"Спроба атакувати Кримський міст обернеться нищівним ударом по центрах прийняття рішень в Києві, військовій інфраструктурі і каналах логістики поставок зброї. За свою провокацію київський режим отримає таку відповідь, що вже не зможе оговтатися", - заявив депутат.

Як повідомляли раніше "Коментарі", поплатилась за свої слова: студентку з Київщини відрахували з університету за підтримку ворожих поглядів. Із Білоцерківського національного аграрного університету відрахували студентку за те, що вона публічно закликала українців скласти зброю й прийняти Росію "з добром". Студентка своїми висловами підтримала окупантів, тому представники навчального закладу повідомили про неї СБУ й Національній поліції України.

Також "Коментарі" писали, що в Німеччині розслідують злив подробиць злочинів у Бучі, до якого можуть бути причетні депутати. Німецькі чиновники під час закритого засідання комітету оборони передали представникам ЗМІ фото з Бучі. Тепер їм може загрожувати кримінальна відповідальність за державну зраду. Наразі розпочалося розслідування через розголошення секретної інформації. Очільниця комітету оборони Марі-Агнес Штрак-Циммерманн зазначила, що розголошення секретної інформації може мати реальні наслідки.

Читайте на порталі "Коментарі": на Київщині попрощалися з загиблим внаслідок ракетного обстрілу у Вінниці звукорежисером. Через ракетний удар по Вінниці 14 липня загинуло 23 людини. Один із загиблих - звукорежисер співачки Роксолани Євген Коваленко. Саме того дня у Вінниці мав відбутися благодійний концерт, зібрані кошти від якого мали передати ЗСУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виталий

20 липня 2022, 23:19

Крымчане сами должны решить Нада он им или нет?? Хотя с террористами мосты держать это бред. А ракетных ударов нам не миновать. Мое мнение сначала надо решить с ЛНР,и ДНР. Потом про мосты думать.А боевые действия сколько будут от пяти,до 15 лет. Это полно метражные учения. И Украина как место их преминения.Как говорил Верищагин:- мне не себя жалко,мне за державу обидно.

Валентина

19 липня 2022, 10:17

Надо было меньше языком ляпать про мост..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися