Київ уклав угоду про співпрацю зі столицею Чорногорії

Делегація із Чорногорії запрошена до участі в Інвестиційному форумі міста Києва

Столиці України та Чорногорії підписали меморандум про партнерство та співпрацю в різних сферах. Київ та Подгориця планують обмінюватися досвідом у напрямах планування громадського простору, інфраструктурних проєктів, новітніх технологій та індустрій. Про це повідомив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба під час зустрічі із делегацією з Чорногорії.

"Раді вітати колег із міста-побратима Подгориці в Києві. Упевнений, у нас є чимало точок дотику у сферах міського планування, реалізації інвестиційних проєктів, сучасних технологій, розвитку туризму. Ми переконані у плідній майбутній співпраці. Країни мають чимало спільного. Чорногорія також пройшла тернистий шлях боротьби за незалежність, нас об’єднує цивілізаційний вибір", – сказав Кулеба.

Делегація із Чорногорії запрошена до участі в Інвестиційному форумі міста Києва як один із партерів ділового співробітництва.

На честь дружби між столицями двох країн у Святошинському районі висадили алею, що є символом партнерських відносин і майбутньої співпраці, делегація відвідала культурні та історичні пам’ятки Києва.

Як писали "Коментарі", в п'ятницю, 10 вересня, у КВЦ "Парковий" відбудеться Інвестиційний форум міста Києва. У заході візьмуть участь понад 30 спікерів із 14 країн світу. Про це йдеться на сайті Київської міської державної адміністрації. Зокрема на форумі будуть присутні мери європейських міст та представники муніципалітетів, урбаністи, міжнародні та українські інвестори, митці та експерти зі сталого розвитку. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися