На Інвестиційному форумі Києва виступлять понад 30 спікерів з 14 країн

Зокрема на форумі будуть присутні мери європейських міст

В п'ятницю, 10 вересня, у КВЦ "Парковий" відбудеться Інвестиційний форум міста Києва. У заході візьмуть участь понад 30 спікерів із 14 країн світу. Про це йдеться на сайті Київської міської державної адміністрації.

Зокрема на форумі будуть присутні мери європейських міст та представники муніципалітетів, урбаністи, міжнародні та українські інвестори, митці та експерти зі сталого розвитку. Відкриє Форум Київський міський голова, лідер партії "Удар" Віталій Кличко.

Як повідомляє Департамент економіки та інвестицій, який є організатором Форуму, в рамках заходу відбудеться 5 дискусійних панелей. Учасники зосередяться на питаннях креативної трансформації та нових можливостях інвестиційно привабливих індустрій, стрімкого урбаністичного розвитку та збереження довкілля, сталого здоров’я спільноти, а також інструментах залучення інвестицій у проєкти Великого Києва.

Відкриє Форум сесія "Нові можливості інвестиційно привабливих індустрій: ривок через COVID-реальність. Світовий досвід. Наративи Великого Києву", присвячена пріоритетам розвитку Київщини та пошуку найефективніших шляхів креативної трансформації, які дозволять столиці та містам-супутникам стати більш розумними, екологічними, інвестиційно привабливими і стійкими до майбутніх викликів.

Як писали "Коментарі", Зеленський відхилив запрошення Кличка на муніципальний форум Асоціації міст України (АМУ) і на противагу провів панель по децентралізації форуму "Україна 30".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися