Відновлювати Бучу будуть ще 4 європейські міста: хто долучився до міжнародної співпраці

Буча вже має партнерські стосунки з кількома європейськими містами

Буча ухвалила угоди щодо співпраці й партнерства ще з чотирма європейськими містами. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили на офіційні сторінці Бучанської міської ради у Фейсбуці.

У повідомленні зазначається, що відновлювати Бучу, згідно з укладеною Угодою про співробітництво й партнерство, будуть чотири європейські міста: місто Бергамо (Республіка Італія), місто Кашкайш (Республіка Португалія), місто Бергиш-Гладбах (Федеративна Республіка Німеччина), місто Кочев’є (Республіка Словенія).

Міський голова Бучі під час засідання наголосив, що друзі пізнаються в біді і висловив вдячність за підтримку України та Бучі у ці складні часи.

"Буча має партнерські стосунки з кількома європейськими містами: Пщиною та Тушином (Польська Республіка) та Палангою (Литовська Республіка), муніципалітети яких  спільно з мешканцями одними із перших організували збір та доставку гуманітарних вантажів", - додали в повідомленні Бучанської міської ради.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині двоє людей підірвалися на міні. За фактом вибуху російської протипіхотної міни розпочато досудове розслідування. Поліція знову закликала громадян бути обережними на звільнених від російських окупантів територіях, уникати лісових та польових доріг, а в разі виявлення підозрілих предметів одразу телефонувати в "102".

Також "Коментарі" писали, що у поліції розповіли, скільки вбитих мирних жителів виявили на Київщині. Також голова Національної поліції Київщини наголосив, що цифра не остаточна, оскільки триває робота правоохоронних органів із виявлення місць поховань цивільних, убитих російськими військовими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися