Зеленський і Дуда відкрили Алею сміливості в Києві: подробиці

Зеленський подякував усьому польському народу за дружбу та співпрацю

У Києві з'явилася Алея сміливості, яка була урочисто відкрита в присутності польського президента Анджея Дуди. Табличка з його ім'ям стала першою в новому парку. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський у своєму Телеграм-каналі.

Як повідомив Зеленський, ім'я президента Польщі завжди буде нагадувати про захист цінностей і сміливість. Президент України подякував усьому народу Польщі за дружбу й співпрацю.

"Це початок цієї Алеї. Ім'я президента Польщі Анджея Дуди завжди буде на Алеї. Це символ сміливості, дружби, підтримки України тоді, коли вона дійсно потрібна. Тут будуть не тільки політичні лідери, а й західні партнери з інших дружніх країн, які з перших днів повномасштабного вторгнення були з нами", - заявив Зеленський.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві обмежили надання адміністративних послуг. За даними мерії, в столиці з 23 до 25 серпня включно Центри надання адміністративних послуг працюватимуть лише на видачу готових паспортів. Заплановані на ці дати відвідування за попереднім записом перенесуть на найближчі дати у зручний для заявника час.

Також "Коментарі" писали, що в Києві вилучили психотропи на 50 мільйонів та прикрили нарколабораторію. За даними правоохоронців, чоловіка затримали на території Шевченківського району Києва під час перевезення великої партії психотропних речовин. З автівки киянина вилучили 15 кілограмів "Альфа-PVP" у сухому стані та каністри із 100 літрами — у рідкому. Вартість вилучених психотропів за цінами "чорного" ринку становить понад 50 мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися