У Києві обмежили надання адміністративних послуг

Як працюватимуть столичні сервісні центри

У Києві на три дні обмежили сервіси Центрів надання адміністративних послуг. Про це попередили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними мерії, в столиці з 23 до 25 серпня включно Центри надання адміністративних послуг працюватимуть лише на видачу готових паспортів. Заплановані на ці дати відвідування за попереднім записом перенесуть на найближчі дати у зручний для заявника час.

Сall-центр в Центрах надання адміністративних послуг в Києві перевели на роботу в посиленому режимі. Повну актуальну інформацію щодо отримання послуг, стану розгляду та готовності поданих документів можна отримати за телефонами: (044) 202-60-38 та (044) 202-60-39.

Окрім того, у Києві з 22 до 26 серпня серпня скасували прийом споживачів в "Центрі комунального сервісу" та "Київводоканалі" через проведення регламентних робіт. Також з 22 до 24 серпня у Києві скоротили графік роботи всіх видів громадського транспорту із 06:00 до 21:00. Раніше на такий самий графік перевели роботу метрополітену в Києві.

В центрі Києва перекрили головну вулицю. Через "парад" знищеної бойової техніки російських окупантів на Хрещатику маршрут автобусу №114 не курсуватиме вулицею Хрещатик з 22 до 25 серпня. Нову схему руху цього маршруту можна подивитись за посиланням.

Влада Києва та у Київській обласній військовій адміністрації закликали місцевих мешканців бути особливо пильними цього тижня, завчасно планувати свої поїздки, дотримуватися комендантської години та за сигналів повітряної тривоги одразу прямувати в укриття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянам та гостям столиці не радять відвідувати місця масового скупчення людей та закликають особливо відповідально ставитись до сигналів повітряної тривоги 23 та 24 серпня.

Через загрозу ракетних ударів у столиці на тиждень заборонили усі масові заходи

Нагадаємо, в Ірпені на тиждень перекрили рух автомобільного транспорту в районі залізничного мосту. Обмеження пов’язані з проведенням аварійно-ремонтних робіт. Рух автомобільного транспорту перекрили на вулиці Підгірна з 22 по 28 серпня. Заборона проїзду у ці дні введена з 8:00 до 20:00.

Читайте також, що кияни вимагають відкрити станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" в петиції до столичної влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


жилец

23 серпня 2022, 10:21

Оплачиваю коммуналку в первые 2-3 дня каждого месяца.А через три недели приносят извещение от ЕРЦ, в котором тупо повторены оплаченные мною цифры! Почему так небрежно расходуются уплаченные мною деньги?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися