Під Києвом перекрили важливу дорогу: подробиці

Водіїв попередили про обмеження

В Ірпені на кілька днів в районі залізничного мосту перекрили рух автомобільного транспорту. Як передають "Коментарі", про це попередили в Ірпінській міській раді.

За даними мерії Ірпеня, обмеження руху автомобільного транспорту пов’язано з проведенням аварійно-ремонтних робіт. Протягом тижня проводитимуть відновлення залізничного мосту та інфраструктури залізниці в Ірпені. Рух автомобільного транспорту перекрили на вулиці Підгірна. Обмеження діятимуть з 22 по 28 серпня. Заборона проїзду у ці дні введена з 8:00 до 20:00.

Тим часом Ірпінський міський голова Олександр Маркушин повідомив про повноцінне відновлення роботи його гарячої лінії 0-800-335-191.

"Телефонуйте, якщо вам потрібна консультація чи допомога у будь-якій сфері життєдіяльності міста – житло-господарській, медичній, освітній тощо. Мої помічники опрацьовують кожне звернення і надсилають їх до відповідального виконавця. Потім виконавці звітують мені про вирішення проблеми", — прокоментував Маркушин.

Гаряча лінія мера Ірпеня працює у будні з 08:00 до 17:00. З 12:00 до 13:00 – перерва. Дзвінки – безкоштовні.

Нагадаємо, триває відбудова Романівського мосту через річку Ірпінь. Цей шляхопровід підірвали на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів, щоб зупинити наступ на Київ. Росіянам не вдалося захопити столицю саме завдяки завчасно підірваним мостам через річку Ірпінь, хоча бої вже велись в межах столиці. Що розповів про наступ на Київ військовий експерт — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині почали відбудову важливих мостів, які довелося підривати через наступ російських окупантів на Київ. Тимчасові переправи не витримують транспортного навантаження. Йдеться про мости біля Стоянки на трасі Київ-Чоп, біля Бородянки, Гостомеля та на під’їзді до Ірпеня.

Читайте також, що у Макарові капітально відремонтували пошкоджений внаслідок обстрілу міст через річку Здвиж.

Джерело: https://t.me/newsimr/4544


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися