Напередодні Дня Незалежності на Київщині посили безпеку

Заява військової адміністрації

В Київській області через загрози ракетних обстрілів та авіаударів посилили заходи безпеки напередодні і в період національних державних свят. Про це попередив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

Напередодні державних свят мешканцям Київщини нагадали про правила безпеки. Так, під час проведення заходів із нагоди Дня Державного прапора 23 серпня та святкування Дня Незалежності України 24 серпня заборонили проведення усіх розважальних та інших масових заходів.

"Усі урочистості до Дня Незалежності варто провести з обмеженою кількістю людей із дотриманням усіх безпекових вимог або онлайн. Не забуваймо і про дотримання вимог комендантської години та сигналів повітряної тривоги", — заявив Кулеба.

Керівник Київської обласної військової адміністрації додав, що дотримання цих простих правил допоможе зберегти життя: "Ворог може завдати удару кожної миті. І нам усім слід бути готовими до цього".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянам та гостям столиці не радять відвідувати місця масового скупчення людей та закликають особливо відповідально ставитись до сигналів повітряної тривоги 23 та 24 серпня.

Окрім того, у Києві на кілька днів скоротили графік роботи метро. Через загрозу ракетних ударів у столиці на тиждень заборонили усі масові заходи

Киян також попередили про зміни в роботі комунальних установ.

Нагадаємо, в Ірпені на тиждень перекрили рух автомобільного транспорту в районі залізничного мосту. Обмеження пов’язані з проведенням аварійно-ремонтних робіт. Рух автомобільного транспорту перекрили на вулиці Підгірна з 22 по 28 серпня. Заборона проїзду у ці дні введена з 8:00 до 20:00.

Читайте також, що кияни вимагають відкрити станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" в петиції до столичної влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися