У Києві скоротили роботу всіх видів пасажирського транспорту

Названі дати дії обмежень

У Києві відсьогодні, 22 серпня, скоротили графік роботи всіх видів громадського транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Київської міської державної адміністрації.

До Дня Незалежності, 24 серпня, включно весь наземний громадський транспорт курсуватиме в столиці із 06:00 до 21:00. Раніше, з 21 серпня, на такий самий графік перевели роботу метрополітену в Києві.

Окрім того, в центрі Києва перекрили головну вулицю. Через "парад" знищеної бойової техніки російських окупантів на Хрещатику рух пасажирського транспорту обмежили на кілька днів. Маршрут автобусу № 114 не курсуватиме вулицею Хрещатик з 22 до 25 серпня. Нову схему руху цього маршруту можна подивитись за посиланням.

Влада Києва та у Київській обласній військовій адміністрації закликали місцевих мешканців бути особливо пильними цього тижня, завчасно планувати свої поїздки, дотримуватися комендантської години та за сигналів повітряної тривоги одразу прямувати в укриття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянам та гостям столиці не радять відвідувати місця масового скупчення людей та закликають особливо відповідально ставитись до сигналів повітряної тривоги 23 та 24 серпня.

Через загрозу ракетних ударів у столиці на тиждень заборонили усі масові заходи

Киян також попередили про зміни в роботі комунальних установ.

Нагадаємо, в Ірпені на тиждень перекрили рух автомобільного транспорту в районі залізничного мосту. Обмеження пов’язані з проведенням аварійно-ремонтних робіт. Рух автомобільного транспорту перекрили на вулиці Підгірна з 22 по 28 серпня. Заборона проїзду у ці дні введена з 8:00 до 20:00.

Читайте також, що кияни вимагають відкрити станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" в петиції до столичної влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися