Зеленський призначив очільників райдержадміністрацій на Київщині

У двох районах регіону нові керівники РДА

Президент України Володимир Зеленський призначив керівників Обухівської та Фастівської районних державних адміністрацій. Про це йдеться у розпорядженнях, оприлюднених на офіційному сайті голови держави, передають "Коментарі".

Згідно з підписаними президентом України Володимиром Зеленським документами, сьогодні, 24 травня, головою Обухівської районної державної адміністрації призначено Миколу Кравчука. Керівником Фастівської райдержадміністрації став Владислав Литвин.

Нагадаємо, депутатку Київської міської ради Ярину Ар'єву підозрюють у вчиненні ДТП з тяжкими наслідками під дією наркотиків. Керуючи автомобілем Volkswagen Polo в стані наркотичного сп’яніння, водійка рухалася по проспекту Степана Бандери у напрямку вулиці Богатирської. На нерегульованому пішохідного переході депутатка збила жінку-пішохода. Внаслідок ДТП потерпіла отримала численні травми. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області затримали посадовців за отримання хабарів. Повідомлено про підозру чотирьом працівникам Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та приватному підприємцю за фактами вимагання й отримання хабарів. Слідство встановило, що начальник і заступник одного з відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Київській надавали двом підлеглим спеціалістам вказівки створювати штучні перешкоди підприємцям під час реєстрації сільськогосподарської техніки.

Читайте також, як керівник компанії "Київміськбуд" замість добудови ЖК будує собі імперію.

Читайте также