На засіданні РНБО 20 серпня Кличка можуть звільнити з посади голови КМДА, - журналістка

На найближчому засіданні Ради національної безпеки і оборони України мера Києва і голову КМДА Віталія Кличка можуть звільнити з останньої посади. Про це в своєму Telegram-каналі повідомила журналістка Соня Кошкіна.

За її словами, заява Кличка про те, що замість нього на посаду голови Київської міської державної адміністрації можуть призначити "залітного ставленика" є грою на випередження від столичного мера, який знає, що засідання РНБО в п'ятницю, 20 серпня, буде присвячене київській темі.

Нагадаємо, що раніше Віталій Кличко заявив, що звільнить свого профільного заступника з питань транспорту Олександра Густелева, якщо до кінця року не буде відкрито автомобільне сполучення на Подільсько-Воскресенському мосту. Про це мер Києва сказав на пленарному засіданні Київської міської ради 22 липня.

За його словами, якщо Подільсько-Воскресенський міст не буде введений в експлуатацію вчасно, як це було обіцяно, то людина, яка несе на собі відповідальність, буде звільнений.

Він зазначив, що говорив про це зі своїм профільним заступником Олександром Густелевим і заявив, що людина повинна контролювати процеси, щоб потім не виявлялися причини, чому щось не можна зробити вчасно. Кличко сказав, що якщо бруківці перехід не буде зданий і автосполучення не заміните його новим в експлуатацію, то будуть відповідні кадрові висновки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вячеслай

21 серпня 2021, 19:23

Уже все люди Украины за то чтобы убрать Кличко! Наконец то припяли правильное решение!ура

павло

19 серпня 2021, 20:36

а не легче Зелю куда нибудь отослать , на Ростов к примеру

денис

18 серпня 2021, 12:37

КЛИЧКО ДАВНО НУЖНО СУДИТЬ ЛЖИВЫЙ И ГНИЛОЙ ЧЕЛОВЕК

людмила

18 серпня 2021, 11:49

Г-Н МЕР!ПОМОГИТЕ ЖИЛЬЦАМ ДОМА ПО УЛ РОКОССОВСКОГО 2Б 6 ПОДЪЕЗД!У НАС ПОСЛЕ 2 ПОТОПОВ 03 И 19 ИЮЛЯ НЕ РАБОТАЕ ЛИФТ!ТРУБЫ ЛИНЕВКИ НА ЧЕРДАКЕ НЕ СООТВЕТСТВОВАЛИ И ВОДА ХЛЫНУЛА С 9 ПО 1 ЭТАЖ!ДЕТАЛЬ ДЛЯ ЗАМЕНЫ "ПРОЗОРО" А ОНА ИЗГОТОВЛЯЕТСЯ ТОЛЬКО ОДНИМ ПРЕДПРИЯТИЕМ!В ДОМЕ МНОГО ПОЖИЛЫХ ЛЮДЕЙ!КЕРУЮЩАЯ КОМПАНИЯ ОБОЛОНСКОГО ТОРМОЗИТ РЕМОНТ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися