"Виховання не дозволяє": Кличко розповів про свою зустріч із Зеленським

Міський голова столиці Віталій Кличко розповів про свою зустріч із президентом Зеленським

Міський голова столиці Віталій Кличко відверто розповів про свою нещодавню зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським та зазначив, що гарант перебільшував, коли казав, що Кличко рветься до нього до кабінету. Про це мер заявив в інтерв'ю Дмитру Гордону.

За його словами, прийом у президента потрібен виключно для вирішення проблем міста та країни. Кличко нагадав, що він не лише мер міста, а й голова Асоціації міст України, де є жорсткі умови та необхідність ухвалювати рішення на найвищому рівні.

Мер сказав, що Зеленський перебільшував, говорячи, що він рветься до нього на прийом, то він просто намагався записатися до нього на прийом і спробував кілька разів, проте, за словами Кличка, "якщо тобі не відчиняють дверей, я у вікно лізти не буду , Виховання не дозволяє ".

Нагадаємо, що раніше Кличко розповів про свою позицію щодо вакцинації від коронавірусу, а також пояснив, чому отримав щеплення не публічно. Про це він сказав під час сесії Київської міської ради 4 листопада.

За його словами, він не хотів робити шоу зі своєї вакцинації від інфекції. Кличко зазначив, що він просто не створював уявлення з оголеними м'язами та зробив дві дози вакцини від коронавірусу тихо.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися