"Слуга народу" Юрій Камельчук будує маєток в елітному селищі під Києвом (Відео)

Народний депутат України і член фракції "Слуга народу" Юрій Камельчук будує собі маєток в елітному котеджному селищі в Київській області, йдеться про котеджному містечку "Нова Березівка". Про це стало відомо з сюжету програми "Бігус.Інфо".

Згідно з даними журналістів, народний обранець вже добудовує собі маєток під Києвом. У квітні 2021 року Юрій Камельчук вказав в декларації 15 соток землі в селищі Березівка. На сьогоднішній день там розташований закрите котеджне містечко "Нова Березівка", де політик майже повністю звів собі двоповерхову маєток.

Депутат дав коментар журналістам і заявив, що будинок він купив зі своїх заощаджень і підкреслив, що сьогодні такі нібито коштують 50 тисяч доларів. Журналісти відзначили, що на сайті котеджного селища можна знайти подібні котеджі, проте оцінюються вони в суму близько 100 тисяч доларів.

Нагадаємо, що недавно п'яний помічник народного депутата від "Слуги народу" Неллі Яковлевої Ростислав Дзундза потрапив в скандал через те, що у всіх подробицях розповідав про свою нетрадиційну орієнтацію і чіплявся до чоловіків. Відповідне відео потрапило в соцмережі. Інцидент стався біля будівлі Кабінету міністрів України. На відео Ростислав Дзундза у всіх подробицях розповідає поліцейським про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію. У своїй промові він говорить, що займає посаду заступника міністра економічного розвитку України, а також є радником першої леді.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


проказник

9 вересня 2021, 12:46

ну их всех этих депутатов на ХУЙ. заебали всю страну.

Юрий

9 вересня 2021, 11:31

Лоскочет женщин бородой

Юрий

9 вересня 2021, 11:17

Жлоб

Юрий

9 вересня 2021, 11:16

Беспредел, был, есть и будет. Рабы , нищие. были и будут. пока это жлобьё будет у в

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися